patetiskt.

Att en människa inte kan uppföra sig bland folk för att man ha alkohol i kroppen sen beskyller de på en annan för att man tycker det är pinsamt, är lågt.  Att en människa inte kan förstå att man skäms om den gör bort sig totalt, man skäms inte för att vara elak utan för att man älskar den människan , det är ju sjukt!
Att sen samma människa får skit från andra människor är något jag inte kan hjälpa, men ändå får Jag ta den skiten från den människan, det är så sjukt respektlöst.  Sen att ljuga ovanpå det är ju pricken över i:et. Det är så lågt att man undra om människan ens vet hur gammal hon/han är?  Någon borde fan sätta sig ner och ta sig en funderare över vad man ska prioritera och hur man beter sig bland människor man knappt träffat.   Man borde inte dricka alkohol om man inte har ett okej beteende. Visst det är okej, ne knappt ens okej !  Dessutom borde man lära sig att kontrollera sin koll på alkohol. Man kan knappt äta en hel dag sen tro att man kan dricka hur mycket som helst, även fast man säger till att man måste äta så tror den inte en. Det är ju bara fruktansvärt!
En del människor borde bara växa upp och kolla på hur man beter sig innan man börja klaga på någon annan!
Man kan inte vara så sjukt trångsynt och bara tycka synd om sig själv hela tiden, man får fan ta ansvar för det man gör och ta sina konsekvenser utan att balla ur!



Cim :) du är för söt, tack för gästinlägget snygging :) Älskar dig.
Ska börja blogga mer, men vill bara blogga om meningsfulla saker . Ska försöka blogga mer :) Lovar!

Kommentarer
Postat av: Pim

DET ÄR BRA GUMMAN! <3

2009-05-28 @ 10:04:58
URL: http://pimpelompen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0